ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

    НАЈНОВИ ПРОЕКТИ Повеќе ...    
Проектирање и изработка на три транспортни платформи со автоматско управување со далечински управувач. Две транспортни платформи се со можност за транспортирање на 4 кибли за топено олово. Третата транспортна платформа е со можност за транспортирање на 7 кибли за топено олово. Во проектот беа вклучени и изработката и монтажата на шините за транспортерите.
  2023-06-17
Комплетно завршен проект, изработка, транспорт и монтажа на Филтер станица за отпрашување. Филтер станицата се состои од два блока филтерски станици со филтер вреќи, носачи на филтер вреќи електростатски фарбани и електромагнетни вентили. Филтерски куќишта изработени по димензии на постоечката филтерска станица за задржување на постоечкиот капацитет.
  2023-06-16
Комплетно завршен проект за Пречистителна станица, резервоари од инокс, платформи, цевководи и пумпни станици.
Проектот е изработен според добиена документација, цртежи и спецификација од страна на клиентот.
Сите резервоари се изработени согласно стандардот EN13445, А2 модул.
Сите цевководи се заварени согласно стандардот ISO 3834.
  2023-06-15

    НАЈНОВИ ВЕСТИ Повеќе ...    
Горди сме што бевме дел од Соларниот саем „Максол Експо“ минатата недела во Скопје Сити Мол. Нашата компанија на овој настан ги прикажа најновите иновации изведени во нашите бафер садови и бојлери, како и решенија за свежа топла вода од сончевата енергија и топлинските пумпи.
  2024-06-04
Отворен ден на СОУ Гошо Викентиев, Кочани (средно техничко училиште во нашиот град) каде што имавме можност да ја презентираме нашата компанија и можностите за вработување на средношколците од завршните години.
  2024-05-15
Тимот на инженери на ТИНГ ДООЕЛ изработи Ново Техничко упатство и гаранција за бојлерите. Ова упатство содржи важни информации за одбраниот производ, составен дел е од производот и е потребно да биде достапно и доколку има потреба да може да се повикате на неговата гаранција. За преземање кликнете на следниот линк
  2023-07-26


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX