/ ВЕСТИ / Ново Техничко упатство и Гаранција
Наслов
Ново Техничко упатство и Гаранција
Објавено
2023-07-26
Опис
Тимот на инженери на ТИНГ ДООЕЛ изработи Ново Техничко упатство и гаранција за бојлерите. Ова упатство содржи важни информации за одбраниот производ, составен дел е од производот и е потребно да биде достапно и доколку има потреба да може да се повикате на неговата гаранција. За преземање кликнете на следниот линк

Image


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX