КАРИЕРА ВО ТИНГ-ИНОКС
Image

Ако сакате да станете дел од нашата компанија, сега имате можност да ни се придружите!

  • Испратете ја вашата Апликација со фотографија и мотивационо писмо
  • Копија од диплома/уверение за завршено образование, на следнава адреса: ting@ting.com.mk
Нашите луѓе се нашата основна сила.
Постојано го подобруваме ангажманот меѓу нас, подигајќи ја границата на перформансите на тимот.
Дали сте заинтересирани да станете член на нашиот тим во областа на производство, или деловна поддршка?. Добредојдени сте да аплицирате на ting@ting.com.mk

Што нудиме?

  • Постојано создавање на сопствен нов персонал и надградба на постоечкиот.
  • Постојано подобрување и развој на техничко-технолошките можности на компанијата.
  • Постојано имплементирање и примена на европските норми и стандарди, со цел освојување и позиционирање на европскиот и светскиот пазар.
Нашите вработени се многу важни за нашиот бизнис, а нашата конкурентност лежи токму на нивната способност, флексибилност и одговорност за нашите клиенти!!!

  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX