ФИЛОЗОФИЈА НА ТИНГ-ИНОКС

ВИЗИЈА
Ние се стремиме да станеме снабдувач на нашите клиенти и нивен солиден партнер, задоволувајќи ја нивната потреба за оптимално решение на глобално ниво.

СТРАТЕГИЈА на компанијата
Со цел да стане моќен регионален лидер и да воспостави респектабилно присуство на потенцијалните пазари во развој,ТИНГ-ИНОКС се труди:
  • Да се ​​обезбедат соодветни и селективни производи за различни региони, вклучително и развој на нови производи;
  • Да се ​​развие солидна продажна мрежа во регионот на Балканот со модерна, проактивна и реактивна организација;

Нашата мисија
Ние прифаќаме генерациска разновидност во создавање позитивна синергија за: задоволни купувачи со квалитетни производи и услуги, зајакнување на луѓето и заедницата, соработка, ефективна тимска работа и страст за победа.
Ние произведуваме широк спектар на производи со високи стандарди за квалитет со постојана и прецизна долгорочна соработка и внимателно слушање на потребите што произлегуваат од барањата на нашите вредни клиенти.
Инвестираме во континуирано подобрување, за додавање вредност на нашите клиенти на пет континенти додека градиме долгорочни односи со цел да го подобриме нивниот бизнис за заеднички раст.

Нашите основни вредности:
Организациското однесување и архитектурата на перформансите на ТИНГ-ИНОКС се водени од квалитетот вграден во секој од деловните процеси. Со одговорност и грижа градиме синергија и раст.
Основата на врската што ја создаваме е взаемното почитување – со нашите клиенти, како и со нашите вработени, добавувачи и членовите на нашата заедница.

ЦЕЛИ НА КОМПАНИЈАТА
Највпечатлива карактеристика на ТИНГ-ИНОКС е континуираната надградба на веќе стекнатата пракса во фабриката и инвестирањето во иновативни технологии.
Квалитет - примената на меѓународните стандарди за квалитет ISO стандарди и помага на компанијата да ги прошири границите на конвенционалниот бизнис и да усвои нова работа во контекст: постојана грижа за клиентите, добавувачите и вработените и создавање на нов производ како врвен цел.
Конкурентни цени - достапни и разумни цени во согласност со домашниот пазар, европската пазарна конкуренција, со постојана желба за прилагодување на цените и дефинирање на соодветни цени за глобалниот пазар.
Флексибилност на испорака - доверливост во однос на испораките до различни клиенти и пазари со цел да се задоволат и надминат очекуваните потреби на клиентот. Главното мото на ТИНГ-ИНОКС поттикнато и поддржано во исто време од две клучни цели на компанијата:
  • Развој на нови производи со цел да се прошири асортиманот на производи и да се обезбеди широк асортиман на производи до крајните клиенти.
  • Прилагодување на промените и потребите на современите клиенти и пазари.  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX