/ ВЕСТИ / Посета на СОУ Гошо Викентиев, Кочани
Наслов
Посета на СОУ Гошо Викентиев, Кочани
Објавено
2024-05-15
Опис
Отворен ден на СОУ Гошо Викентиев, Кочани (средно техничко училиште во нашиот град) каде што имавме можност да ја презентираме нашата компанија и можностите за вработување на средношколците од завршните години.

Image


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX