ЛИСТА НА ВЕСТИ
Горди сме што бевме дел од Соларниот саем „Максол Експо“ минатата недела во Скопје Сити Мол. Нашата компанија на овој настан ги прикажа најновите иновации изведени во нашите бафер садови и бојлери, како и решенија за свежа топла вода од сончевата енергија и топлинските пумпи.
  2024-06-04
Отворен ден на СОУ Гошо Викентиев, Кочани (средно техничко училиште во нашиот град) каде што имавме можност да ја презентираме нашата компанија и можностите за вработување на средношколците од завршните години.
  2024-05-15
Тимот на инженери на ТИНГ ДООЕЛ изработи Ново Техничко упатство и гаранција за бојлерите. Ова упатство содржи важни информации за одбраниот производ, составен дел е од производот и е потребно да биде достапно и доколку има потреба да може да се повикате на неговата гаранција. За преземање кликнете на следниот линк
  2023-07-26
Тимот на инженери на ТИНГ ДООЕЛ во соработка со МедиаНет компјутери, изработи нова WEB страна на компанијата.
  2023-06-28
За потребите на црквата Св. Спас во село Бели, Кочанско дизајниран, изработен и дониран крст од нерѓосувачки челик од страна на компанијата ТИНГ Дооел
  2023-06-24
Ни причини чест и задоволство посетата на студентите од машинскиот факултет Гоце Делчев од Штип.
  2023-03-24
Спроведена практична настава за средношколци и студенти во Тинг
  2022-07-26
Бесплатна замена на фонтаната во трговски центар која досега служеше како канта за отпад
  2022-07-19
Континуирано следење на најновите трендови и развој на енергетски ефикасни пороизводи за заштеда на енергија.
MCE е глобална деловна платформа каде компаниите во светот на HVAC+R, обновливите извори на енергија, енергетската ефикасност и водата запознаваат нови клиенти и ги зајакнуваат односите со оние кои дизајнираат, инсталираат и градат индустриски системи и системи за удобност, станбени и комерцијални.
  2022-06-29
Стекнување со нови знаења и следење на светскиот развој на машини и опрема на инженерскиот тим од ТИНГ Дооел
  2022-06-08
После извршеното чистење и полирање…
  2022-04-28
Купувајте Македонски Производ! Купувајте Домашно со платежните картички КУПУВАМ ДОМАШНО!!!- Тинг Инокс Бојлери.
  2020-06-26
  1 - 12, од 12 вкупно
«1»


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX