/ ВЕСТИ / Донација на Крст за купола на црква
Наслов
Донација на Крст за купола на црква
Објавено
2023-06-24
Опис
За потребите на црквата Св. Спас во село Бели, Кочанско дизајниран, изработен и дониран крст од нерѓосувачки челик од страна на компанијата ТИНГ Дооел

Image

Image


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX