/ ВЕСТИ / Нова WEB страна на ТИНГ
Наслов
Нова WEB страна на ТИНГ
Објавено
2023-06-28
Опис
Тимот на инженери на ТИНГ ДООЕЛ во соработка со МедиаНет компјутери, изработи нова WEB страна на компанијата.

Image


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX