/ ВЕСТИ / Соларен саем „Максол Експо“ 2024
Наслов
Соларен саем „Максол Експо“ 2024
Објавено
2024-06-04
Опис
Горди сме што бевме дел од Соларниот саем „Максол Експо“ минатата недела во Скопје Сити Мол. Нашата компанија на овој настан ги прикажа најновите иновации изведени во нашите бафер садови и бојлери, како и решенија за свежа топла вода од сончевата енергија и топлинските пумпи.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image


  АДРЕСА

ТИНГ-ИНОКС
Унгарска, 17
2300 Кочани
Северна Македонија


  СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

  Facebook TING
  LinkedIn
  Facebook TING-INOX
  Twitter
© TING-INOX